Voorbereidende vergadering

17 september 2020 - 19:30

Op donderdag 17 september vinden de volgende voorbereidende vergadering en raadsvergadering plaats.

Bij de voorbereidende vergadering is de ombudsman van Metropool Amsterdam te gast. Hij komt praten over de dienstverlening van de gemeente en over het werk van de Ombudsman.

Verder zal er ook gesproken worden over de Regionale Energiestrategie en over de gemeentelijke aanpak van de coronacrisis.

Bekijk hier de volledige agenda:

Voorbereidende vergadering

In de raadsvergadering zal de gemeenteraad o.a. besluiten over de Voorjaarsnota en over een motie van D66, GroenLinks en WaterlandNatuurlijk over startersleningen. Deze onderwerpen zijn in de vorige voorbereidende vergaderingen besproken.

Bekijk hier de volledige agenda:

Raadsvergadering

Raadsvergaderingen zijn openbaar. Vanwege de richtlijnen ten behoeve van het bestrijden van het coronavirus is het echter niet mogelijk om raadsvergaderingen fysiek bij te wonen. Uiteraard is de raadsvergadering wel te volgen via onze site en via Omroep PIM.

De voorbereidende vergadering vangt aan om 19.30u. Aansluitend vindt de raadsvergadering plaats.

Raadzaal
Pierebaan 3